ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ XBOX + BETHESDA DEVELOPER DIRECT

News

Η Microsoft διοργάνωσε το πρώτο Xbox + Bethesda Developer Direct, όπου αναφέρθηκε σε πέντε παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν φέτος στις κονσόλες Xbox και PC. Ήταν ένας συνδυασμός ημερομηνιών κυκλοφορίας, μεγαλύτερων αποσπασμάτων gameplay και μιας ξαφνικής προσθήκης.

ΤΟ REDFALL ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Επιτέλους μάθαμε (επίσημα) ότι το Redfall θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου για Xbox Series X|S και PC.

Είδαμε gameplay μιας αποστολής, όπου η Arkane εξήγησε μερικούς από τους εχθρούς “βαμπίρ” του παιχνιδιού. Φαίνεται αρκετά έντονο, ειδικά όταν τα πράγματα γίνονται σκοτεινά και κλειστοφοβικά σε εσωτερικούς χώρους. Τα μπουντρούμια, οι αιφνιδιαστικές επιθέσεις από υπερ-ισχυρούς εχθρούς και πολλά άλλα φαίνεται να προσθέτουν βάθος στην εμπειρία του Redfall.

YouTube player
REDFALL GAMEPLAY DIVE

ΤΟ HI-FI RUSH ΕIΝΑΙ ΤΟ ΝEΟ ΠΑΙΧΝIΔΙ ΤΗΣ TANGO GAMEWORKS ΚΑΙ EINAI ΗΔΗ STO GAMEPASS

Ποιος δεν αγαπάει τις εκπλήξεις? Είναι ένα νέο παιχνίδι που ονομάζεται Hi-Fi Rush από την Tango Gameworks και είναι ήδη στο Gamepass.

Το HI-FI RUSH χαρακτηρίζεται ως ένα “παιχνίδι ρυθμικής δράσης”, όπου οι κινήσεις σας συγχρονίζονται με τη μουσική και δημιουργούν ένα φοβερό ηχητικό περιβάλλον καθώς πολεμάτε, όπως το εξαιρετικό No Straight Roads από το 2020. Αν είστε περισσότερο στον ρυθμό, θα έχετε καλύτερη απόδοση στη μάχη, και όλη η μουσική και τα δυναμικά περιβάλλοντα θα συνθέτουν μια υπέροχη εικόνα.

YouTube player
HI-FI RUSH GAMEPLAY

(ΞΑΝΑ) ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ FORZA MOTORSPORT

Το στούντιο λέει ότι το παιχνίδι περιέχει πάνω από 500 αυτοκίνητα (με το launch) με περισσότερες από 800 μοναδικές αναβαθμίσεις, φυσική οδήγηση πιο εξελιγμένη από τα τρία τελευταία παιχνίδια μαζί, πιο ρεαλιστικό μοντέλο βαφής από ποτέ, ζημιές ανά αυτοκίνητο και ένα σωρό άλλα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οι πίστες του παιχνιδιού έχουν κατασκευαστεί από την αρχή για τη νέα γενιά κονσολών, επίσης, με έως και 10 φορές περισσότερη λεπτομέρεια από τις προηγούμενες γενιές, συμπεριλαμβανομένης της πλήρως δυναμικής ώρας της ημέρας και του καιρού. Αυτό που δεν μας είπαν όμως είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

YouTube player
FORZA MOTORSPOT GAMEPLAY

TO MINECRAFT LEGENDS ΑΠEΚΤΗΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Πλέον γνωρίζουμε ότι το επόμενο παιχνίδι Minecraft θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου για Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Switch και PC.

Το studio έδειξε ένα μεγάλο κομμάτι του gameplay των 4v4 PVP μαχών του Minecraft Legends, μιλώντας για τη σημασία της στρατηγικής και για το πώς οι μάχες μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή, καθώς οι παίκτες γίνονται δημιουργικοί με τα συστήματα του παιχνιδιού. Φυσικά, θα υπάρχει επίσης μια campaign με βάση την ιστορία που θα δούμε τους παίκτες να διεκδικούν ξανά το Overworld από την εισβολή των Piglin.

YouTube player
MINECRAFT LEGENDS

ΤΟ ELDER SCROLLS ONLINE NECROM ΑΠEΚΤΗΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Η ZeniMax Online Studios αποκάλυψε ότι το The Elder Scrolls Online: Necrom θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, 5 Ιουνίου για PC και 20 Ιουνίου για Xbox, και θα μεταφέρει τους παίκτες πίσω στη γη του Morrowind.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι από σήμερα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να αποκτήσετε το ESO Plus που περιλαμβάνει όλα τα κεφάλαια και τα προηγούμενα DLC δωρεάν μέσω του Xbox Game Pass.

YouTube player
ELDER SCROLLS ONLINE

Μπορείτε να δείτε όλη την παρουσίαση καθώς και τον σχολιασμό στο κανάλι μας στο Youtube

YouTube player
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Αφήστε μια απάντηση