AS DUSK FALLS (Review)

Reviews

ΤΙΤΛΟΣ: AS DUSK FALLS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ:19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ: INTERIOR NIGHT

ΕΚΔΟΤΗΣ: XBOX GAME STUDIOS

ΕΙΔΟΣ: ADVENTURE, INTERACTIVE FICTION

ΠΛΟΚΗ

Δύο οικογένειες με δύο ξεχωριστές ιστοριες η κάθε μία (η οικογενεια Walker και η οικογένεια Holt) βρίσκονται στο λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή. Έχοντας εισβάλει η οικογένεια Holt στο σπίτι του σερίφη Dante, θα ξεκινήσει ένα ανθρωποκυνηγητό με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στην οικογένεια Walker, σε ένα ξενοδοχειο στην έρημο της Αριζόνα. Η συνεχεια ειναι εντελώς απρόβλεπτη, με κάθε απόφαση να ορίζει την τύχη των πρωταγωνιστών.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Συνολικη διαρκεια 5-6 ωρες( περιπου 1 ωρα καθε κεφάλαιο) ή 8-9 ωρες αν ειστε achievement hunter και καταφέραμε το απόλυτο 1000 και 50/50!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Από την αρχή καταλαβαίνουμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερο εικαστικό, αλλά και τρόπο αφήγησης της ιστορίας. Μέσω επιλογών, μπορούμε είτε να σώσουμε, είτε να σκοτώσουμε τον καθένα μέσα στο παιχνίδι, να αλλάξουμε την ροή των γεγονότων αλλά και να γυρίσουμε στο παρελθόν, “βελτιώνοντας” ουσιαστικά τις επιλογές μας. Σε γενικές γραμμές, δεν ακολουθεί την πεπατημένη των περισσότερων multiple choice παιχνιδιών , αλλά σου δίνει πλήρη ελευθερία να χειριστείς όπως θέλεις την ιστορία και τους χαρακτήρες.

ΣΥΝΟΨΗ

Ένα interactive drama με διαφορετικες επιλογές απόφασης, επιλογη multiplayer με καθε παίκτη να εχει επιρροή στην ιστορια,φανταστικη ιστορια αλλα και ενα μειγμα 3d γραφικων με εναλλαγή εικονων. Ενα ταξίδι με όμορφη ιστορία που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας!

Review by By Coolifi

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0