The Legend of Tian Ding (Review)

Reviews

ΤΙΤΛΟΣ: The Legend of Tian Ding

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 2 Νοεμβριου 2021

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ: Creative Games Computer Graphics Corporation

ΕΚΔΟΤΗΣ: Neon Doctrine

ΕΙΔΟΣ: Character Action

ΠΛΟΚΗ

Βρισκόμαστε στο, υπό Ιαπωνική κατοχή, Dadaocheng της Taipei, αρχές του 20ου αιώνα. Η περιοχή προσπαθεί να αποτινάξει τον Ιαπωνικό ζυγό με κάθε μέσο, όμως η ανέχεια και οι αυξανόμενοι φόροι κάνουν την κατάσταση πολύ δύσκολη. Υπάρχει όμως ένας τοπικός “Ρομπέν των δασών” ο Liao Tian Ding, όπου κλέβει από πλούσιους και τα μοιράζει σε φτωχούς και ζητιάνους. Μαζί με την συμμορία 28 Mansion, θα ξεκινήσουν μια μάχη ανατροπής της Ιαπωνικής αστυνομίας στην ευρυτερη περιοχή, αλλα θα ψάξει παράλληλα και για το κλειδί της εισόδου ενός σπηλαίου, όπου κατά τον δάσκαλο του βρίσκεται αμύθητος θησαυρός και το θρυλικό σπαθί ενός πειρατή με υπερφυσικές δυνάμεις. Όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα του νεοαφιχθέν Ιάπωνα αρχηγού αστυνομίας Shimada Yunoshin, όπου προσπαθεί να επωφεληθεί από τις καταστάσεις για δικό του όφελος και δόξα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Περίπου 5 ώρες με 10/26 achievements. Για όλα τα επιτεύγματα ανεβαίνει στις 6-7 ώρες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Καθώς μιλάμε για ένα side scrolling παιχνίδι, ο χαρακτήρας μας έχει τα κλασσικά jump και action κουμπια. Όμως έχει εμπλουτιστεί και με άλλες κινήσεις που θα τον βοηθήσουν να κινείται ανάμεσα σε επίπεδα, αποφυγή εμποδίων αλλά και νέες κινήσεις στο σύστημα μάχης.
Μπορείτε είτε να κλέψετε το όπλο του αντιπάλου και να το χρησιμοποιήσετε, είτε να τον μεταφερετε με μια κορδέλα μέσης σε όποιο σημείο θέλετε για περισσότερο damage. Επίσης, υπάρχει το pouch, όπου εκεί βάζουμε κάποιες έξτρα δυνατότητες του χαρακτήρα, ώστε να βοηθηθεί στη μάχη. Τέλος, μέσω του δασκάλου του, μαθαίνει και 2 νέες τεχνικές, όπου μπορεί να τις ενεργοποιήσει, για να βοηθηθεί ιδιαίτερα για τις μάχες με τα boss

ΣΥΝΟΨΗ

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και πραγματικές τοποθεσίες, το Legend of Tian Ding θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις, ιδιαίτερα αν είστε λάτρεις της ασιατικής κουλτούρας. Η εικονογραφία και όλο το settings είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τα παραδοσιακά Chinese Manga, η folk μουσικη δένει πολύ όμορφα με το gameplay και η συνολική εμπειρία δράσης και ιστορίας αποτυπώνεται εξαιρετικά, κανωντας το παιχνίδι ιδιαίτερο αλλά ευχάριστο.

Review by By Coolifi

What’s your Reaction?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0