Τι έρχεται στο Xbox (31 Ιανουαρίου-23 Φεβρουαρίου)

News

Όταν κυκλοφορήσαν τα Xbox Series X|S, η Microsoft προσπάθησε να παρέχει στους παίκτες σε όλο τον κόσμο μια ατελείωτη ποικιλία τίτλων. Αυτά τα παιχνίδια κυμαίνονταν από συναρπαστικές περιπέτειες μπλοκμπάστερ ΑΑΑ που αναδεικνύουν την πλήρη ισχύ του Xbox Series X ή από προσγειωμένα indie έργα που φέρνουν παιδικές αναμνήσεις με γραφικά pixel-art και εμπνευσμένες αφηγήσεις. Η Microsoft δυσκολεύτηκε να συμβαδίσει σε κάποιο βαθμό με τους ανταγωνιστές της, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει το 2023.

Με τόσα πολλά παιχνίδια Xbox σε εξέλιξη, μπορεί να είναι δύσκολο εγχείρημα να τα παρακολουθήσετε όλα, ειδικά αν λάβετε υπόψη σας τις φήμες γύρω από τα μη ανακοινωθέντα παιχνίδια Xbox. Έτσι, εμείς αναλάβαμε να σας βοηθήσουμε επισημαίνοντας τα επερχόμενα AAA και indie παιχνίδια Xbox που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στο Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Θα βγαίνει σχετικό άρθρο για κάθε μήνα.

Age of Empires II: Definitive Edition (31 Ιανουαρίου 2023) GamePass

(Image credit: Xbox Game Studios)

Η Definitive Edition του Age of Empires 2, ενός από τους πιο αγαπημένους τίτλους της σειράς Age of Empires, έρχεται επιτέλους στις κονσόλες Xbox το 2023. Το Age of Empire 2 θεωρείται ένα διαχρονικό κλασικό παιχνίδι που βοήθησε να οριστεί το είδος της στρατηγικής πραγματικού χρόνου σε αυτό που είναι σήμερα, με γυαλισμένο gameplay, ένα σωρό αποστολές για έναν παίκτη και συναρπαστικές λειτουργίες πολλαπλών παικτών.

Η Definitive Edition περιλαμβάνει βελτιωμένα γραφικά, συχνές online ενημερώσεις και μια νέα co-op λειτουργία όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν συμμαχίες για να νικήσουν έναν κοινό εχθρό.

Inkulinati (31 Ιανουαρίου 2023) GamePass

(Image credit: Daedalic Entertainment)

Το Inkulinati είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής που αναπτύχθηκε από την Yaza Games και εκδόθηκε από την Daedalic Entertainment. Είστε ένας Inkulinati, ένας από τους πολλούς μαγικά προικισμένους ζωγράφους που μάχονται μεταξύ τους στις σελίδες μεσαιωνικών χειρογράφων. Με το ζωντανό μελάνι, μπορούν να ζωντανέψουν ό,τι ζωγραφίζουν, είτε πρόκειται για ζώα είτε για ανθρώπους.

Με τις ικανότητές σας, θα δημιουργήσετε τους καλύτερους στρατούς από μολύβι και χαρτί, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε την προέλευση του τάγματός σας και θα αντιμετωπίσετε τις δημιουργίες σας με σκληρούς αντιπάλους, όπως ο Δάντης Αλιγκιέρι, ο Χάρος και πολλοί άλλοι.

Deliver Us Mars (2 Φεβρουαρίου 2023)

(Image credit: Frontier Foundry)

Το Deliver Us Mars είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας που αναπτύχθηκε από την KeokeN Interactive και εκδόθηκε από την Frontier Foundry. Παίζετε ως Kathy Johannson, η νεότερη αστροναύτης στον κόσμο, η οποία εντάσσεται στο πλήρωμα του διαστημόπλοιου ZEPHYR για μια ειδική αποστολή: να πετάξει στον Άρη και να ανακτήσει τα χαμένα αποικιακά σκάφη Ark που κλάπηκαν από άγνωστα όντα που ονομάζονται Outward.

Tales of Symphonia Remastered (17 Φεβρουαρίου 2023)

(Image credit: Bandai Namco Entertainment Inc,)

Το Tales of Symphonia θα επιστρέψει με μια remastered έκδοση για τις κονσόλες Xbox το 2023. Στον ετοιμόρροπο κόσμο του Sylvarant, υπάρχει μια προφητεία που αναφέρει ότι μια μέρα θα εμφανιστεί ένας εκλεκτός και το βασίλειο θα αναγεννηθεί. Ακολουθήστε τον Lloyd Irving και τους φίλους του καθώς θα μπλέκονται στις περιπέτειες γύρω από αυτόν τον θρύλο και θα προσπαθούν να σώσουν όχι έναν, αλλά δύο κόσμους από το χείλος της καταστροφής.

Wild Hearts (17 Φεβρουαρίου 2023) GamePass

(Image credit: Electronic Arts)

Το Wild Hearts είναι ένα νέο, επερχόμενο παιχνίδι δράσης που δημοσιεύεται από την Electronic Arts και αναπτύσσεται από την Omega Force της Koei Tecmo Games, μια ομάδα που φημίζεται για τη δημιουργία της σειράς Dynasty Warriors.

Παίζετε ως κυνηγοί επιφορτισμένοι με το δύσκολο έργο της υπεράσπισης της χώρας Azuma από γιγαντιαία τέρατα που ονομάζονται Kemono. Οπλισμένοι με καταστροφικά όπλα και αρχαία τεχνολογία, οι παίκτες θα μπουν στη μάχη για να σκοτώσουν αυτά τα θηρία που καταστρέφουν τη φύση και να αποκαταστήσουν την ειρήνη στην άλλοτε γαλήνια περιοχή.

Atomic Heart (21 Φεβρουαρίου 2023) GamePass

Source: Mundfish (Image credit: Source: Mundfish)

Το Atomic Heart είναι ένα επερχόμενο shooter πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν όπου η ΕΣΣΔ έγινε η κορυφαία παγκόσμια υπερδύναμη αφού ανέπτυξε έναν ισχυρό πόρο γνωστό ως “Πολυμερές”. Ωστόσο, δεν είναι όλα καλά στη Ρωσία, καθώς ένα καταστροφικό περιστατικό συνέβη στις εγκαταστάσεις όπου εφευρέθηκε το Polymer και εσείς, ως πράκτορας της KGP Sergey Nechaev, έχετε αναλάβει να το ερευνήσετε. Αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι μια τρομακτική περιπέτεια γεμάτη ρομπότ δολοφόνους, αιμοδιψείς μεταλλαγμένους και κάθε είδους επιστημονικά πειράματα που πάνε τρομερά στραβά.

Blood Bowl 3 (23 Φεβρουαρίου 2023)

Το Blood Bowl 3 είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που βασίζεται στο ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι της Games Workshop. Σε αυτό το εξαιρετικά βίαιο παιχνίδι θανάτου, αναλαμβάνετε τον έλεγχο μιας ομάδας ράγκμπι που αποτελείται από ανθρώπους, orks, chaos daemons και άλλους, και χτυπάτε τους εχθρούς σας για να εξασφαλίσετε τη νίκη σε έντονους online αγώνες PVP ή στο solo campaign.

Company of Heroes III Console Edition ( 23 Φεβρουαρίου 2023)

(Image credit: SEGA)

Το Company of Heroes III Console Edition είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι στρατηγικής που αναπτύσσεται από την Relic Entertainment και κυκλοφορεί από την SEGA. Αυτός ο τίτλος έχει ως στόχο να μεταφέρει τη σειρά Company of Heroes στο επόμενο επίπεδο στρατηγικού πολέμου με νέες τακτικές που μπορείτε να αναπτύξετε, ένα sandbox-style single-player campaign mode και πολλά άλλα, καθώς πολεμάτε στη Μεσόγειο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Destiny 2: Lightfall (23 Φεβρουαρίου 2023)

(Image credit: Bungie)

Το Destiny 2: Lightfall είναι το τελευταίο επερχόμενο expansion του δημοφιλούς online, free-to-play looter-shooter της Bungie, Destiny 2. Ταξιδέψτε στη νέον μητρόπολη της Neomuna και συνεχίστε τον αγώνα ενάντια στη Shadow Legion σε μια νέα περιπέτεια όπου μπορείτε να αποκτήσετε νέα όπλα, να μάθετε νέες subclasses με μοναδικές δυνάμεις και να κινηθείτε με ένα νέο gadget με γάντζο.

Like a Dragon: Ishin! (23 Φεβρουαρίου 2023)

(Image credit: SEGA)

Το Like a Dragon: Ishin! είναι ένα remake του Ryu ga Gotoku Ishin! Παίζετε ως Sakamoto Ryoma, ένας μοναχικός σαμουράι που αναζητά εκδίκηση από τον άνθρωπο που δολοφόνησε τον δάσκαλό του. Η αναζήτηση του Ryoma για εκδίκηση θα είναι αιματηρή και το χάος που θα προκύψει θα θέσει σε κίνηση τη μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία της Ιαπωνίας.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1