Αναλυτικός οδηγός απόκτησης Game Pass Ultimate στην ίδια τιμή του Xbox Live Gold 

How to

Πολλοί άνθρωποι είναι ακόμα μπερδεμένοι με το πώς λειτουργεί αυτό, οπότε σκεφτήκαμε να φτιάξουμε αυτόν τον οδηγό για να εξηγήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε  την διαδικασία.  

Τι είναι το Game Pass Ultimate; 

 Είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που σας παρέχει τις ακόλουθες συνδρομές συγκεντρωμένες σε μία:

  •  Xbox Live Gold 
  •  Game Pass για το Xbox 
  •  Game Pass για PC 
  •  EA Play για Xbox 
  •  EA Play για PC 
  •  Πρόσβαση στο xCloud για κινητά (υπηρεσία streaming παιχνιδιών της MS) 
  •  Περιλαμβάνονται επίσης διάφορα προνόμια, όπως DLC για ορισμένα παιχνίδια και δοκιμαστικές συνδρομές για υπηρεσίες όπως το Spotify Premium, Apple TV & Apple Music 

Όταν εγγραφείτε στο Ultimate, όποιος χρόνος Gold, κανονικού Game Pass και EA Play έχει απομείνει στο λογαριασμό σας μετατρέπεται σε Ultimate. Στην περίπτωση του Gold, η μετατροπή αυτή είναι επί του παρόντος 1:1. Για παράδειγμα, αν έχετε 12 μήνες Gold που απομένουν στο λογαριασμό σας και πληρώσετε για 1 μήνα Ultimate, το Gold σας θα μετατραπεί σε 12 μήνες Ultimate, δίνοντάς σας συνολικά 13 μήνες. 

 Έτσι, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να συσσωρεύσετε μέχρι και 3 χρόνια Gold και στη συνέχεια να πληρώσετε για 1 μήνα Ultimate για να τα μετατρέψετε όλα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: – 

 1) Πρέπει να ξεκινήσετε χωρίς ενεργή συνδρομή Ultimate, διότι αν έχετε ήδη Ultimate και προσπαθήσετε να εξαργυρώσετε έναν κωδικό για Gold, θα μετατραπεί σε Ultimate σε χαμηλότερη αναλογία. 

 2) Αγοράστε και εξαργυρώστε έως και 3 χρόνια Gold. . 

 3) Πληρώστε για 1 μήνα Ultimate. Μπορείτε επίσης να εξαργυρώσετε έναν κωδικό για Ultimate, καθώς αυτό θα κάνει το ίδιο πράγμα, και ας είχατε Ultimate στο παρελθόν, βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε έναν δοκιμαστικό (TRIAL) κωδικό Ultimate. 

Όταν κάνετε τα παραπάνω, όλη η GOLD που φορτώσατε στο βήμα 2 μετατρέπεται σε Ultimate σε αναλογία 1:1. 

 Μπορείτε να προμηθευτείτε κωδικούς Gold 12 και 24 μηνών online και από ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως Eneba, CdKeys κλπ. 

Τι γίνεται αν έχω κανονικό Game Pass ή EA Play και μου απομένει χρόνος για αυτές τις συνδρομές; 

 Οποιοσδήποτε χρόνος του κανονικού Game Pass σας απομένει θα μετατραπεί επίσης σε 1:1, ενώ οποιοσδήποτε χρόνος του EA Play θα μετατραπεί σε 3:1. Αυτό συμβαίνει επειδή το EA Play κοστίζει μόνο 20/30€ για 12μηνη συνδρομή, οπότε αν η MS επέτρεπε μετατροπή 1:1 και για αυτό, θα μπορούσατε να αποκτήσετε 3 χρόνια Ultimate με 60/90€ βάσει του τιμοκαταλόγου της MS. 

Μου προσφέρονται μήνες μπόνους για την ενεργοποίηση της αυτόματης χρέωσης όταν εξαργυρώνω τους κωδικούς Gold. Να τους δεχτώ; 

Εξαρτάται. Το μέγιστο όριο Gold που μπορείτε να φορτώσετε είναι 3 χρόνια. Εάν προσπαθήσετε να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Gold και πάει  πάνω από 3 χρόνια, θα σας εμποδίσει να το κάνετε. Ακολουθούν μερικά  σενάρια: – 

 Σενάριο 1. Έχετε μηδέν Gold. Αγοράζετε 3 x κωδικούς Gold 12 μηνών, καθώς θέλετε να αποκτήσετε τα πλήρη 3 χρόνια Ultimate. Σε αυτή την περίπτωση, ΔΕΝ θα πρέπει να λάβετε τους μήνες μπόνους που σας προσφέρονται για την ενεργοποίηση της αυτόματης χρέωσης, καθώς θα σας εμποδίσει να εξαργυρώσετε τον τρίτο κωδικό Gold, καθώς θα ξεπεράσετε το όριο των 3 ετών. 

 Σενάριο 2. Έχετε μηδέν Gold. Αγοράζετε 2 κωδικούς Gold 12 μηνών. Σε αυτή την περίπτωση, θα αποδεχτείτε τους μήνες μπόνους που σας προσφέρονται, απενεργοποιώντας ξανά την αυτόματη χρέωση μετά την αποδοχή του καθενός, καθώς αυτό θα σας δώσει 2 μήνες μπόνους, δίνοντάς σας συνολικά 27 μήνες Ultimate. 24 για την Gold, 2 για τους μήνες μπόνους και 1 για τον μήνα Ultimate που πληρώνετε. 

Είχα ξανά Ultimate. Μπορώ ακόμα να επωφεληθώ από αυτό; 

 Ναι. Η μετατροπή 1:1 συμβαίνει κάθε φορά που λήγει η Ultimate και ξανά εγγράφεστε σε αυτήν. Το μόνο πράγμα που διαφέρει είναι ότι την πρώτη φορά που εγγράφεστε για Ultimate, έχετε τον πρώτο μήνα με 1€ ως αρχική προσφορά (έχει παρατηρηθεί να ξανά εμφανίζει την προσφορά). Τις επόμενες φορές, θα πρέπει να πληρώσετε ολόκληρη την τιμή για τον μήνα Ultimate, αλλά η μετατροπή 1:1 από Gold σε Ultimate εξακολουθεί να γίνεται. 

Όταν πηγαίνω να εγγραφώ για πρώτη φορά στο Ultimate, μου λέει ότι θα χρεωθώ 1€ για τον πρώτο μήνα και μετά 12,99€.Θα αρχίσω να χρεώνομαι μετά τον πρώτο μήνα; 

 Αυτό το μήνυμα μπερδεύει πολλούς ανθρώπους, επειδή δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν χρόνο Ultimate που παίρνετε από υπάρχουσες συνδρομές όπως η Gold που μετατρέπονται, οπότε η απάντηση είναι όχι. Εάν φορτώσετε Gold για να τη μετατρέψετε σε Ultimate, δεν θα αρχίσετε να χρεώνεστε μέχρι να λήξει ο χρόνος Ultimate στο λογαριασμό σας. 

 Για παράδειγμα, εξαργυρώνετε έναν κωδικό Gold 12 μηνών και εγγράφεστε σε Ultimate, δίνοντάς σας 13 μήνες Ultimate. Δεν θα χρεωθείτε  τίποτα για τους επόμενους 13 μήνες, και όταν λήξει αυτός ο χρόνος, αν δεν έχετε απενεργοποιήσει την αυτόματη χρέωση, θα αρχίσετε να χρεώνεστε με την πλήρη τιμή του Ultimate από τότε και μετά. Εάν έχετε απενεργοποιήσει την αυτόματη χρέωση, η συνδρομή σας θα λήξει. 

Τι συμβαίνει αν προσπαθήσω να εξαργυρώσω έναν κωδικό Gold ενώ έχω ήδη Ultimate; 

 Αν έχετε ήδη Ultimate και προσπαθήσετε να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Gold, θα μετατραπεί σε Ultimate, αλλά με χαμηλότερη αναλογία. Για παράδειγμα, αν προσπαθήσετε να εξαργυρώσετε έναν Gold κωδικό 12 μηνών, θα μετατραπεί σε 4 μήνες Ultimate. Θα λάβετε προειδοποίηση σχετικά με αυτό και θα έχετε τη δυνατότητα να το ακυρώσετε. 

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη χρέωση; Τι συμβαίνει στη συνδρομή μου όταν την απενεργοποιώ; 

Μπορείτε να την απενεργοποιήσετε στον ιστότοπο της MS εδώ: – 

https://account.microsoft.com/services/

Δεξιά από το σημείο όπου αναφέρεται πότε θα γίνει η επόμενη χρέωση, κάντε κλικ στο “Change” (Αλλαγή), επιλέξτε την επιλογή για την απενεργοποίηση της αυτόματης χρέωσης και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την επιλογή σας. 

Όταν απενεργοποιείτε την αυτόματη χρέωση, αυτό που συμβαίνει είναι οτι αποτρέπει την εκ νέου χρέωση μόλις λήξει ο προπληρωμένος χρόνος του λογαριασμού σας. Για παράδειγμα, αν σας έχουν απομείνει 8 μήνες Ultimate και απενεργοποιήσετε την αυτόματη χρέωση, θα σας απομένουν ακόμα 8 μήνες Ultimate, αλλά μόλις λήξει αυτός ο χρόνος, η συνδρομή απλά θα λήξει. 

 ΜΗΝ χρησιμοποιείτε την επιλογή ακύρωσης, καθώς η ακύρωση της συνδρομής σας θα την τερματίσει εκεί και  και δεν είναι το ίδιο πράγμα με την απενεργοποίηση της αυτόματης χρέωσης! 

 Όλα αυτά φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά! Πότε θα λήξει αυτή η προσφορά; 

 Είναι μια από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις όπου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά στην πραγματικότητα είναι αληθινό. Η MS προσφέρει αυτό το ποσοστό μετατροπής από τότε που έγινε το Game Pass Ultimate. 

 Όσο για το πότε θα λήξει, ποιος ξέρει; Η MS μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας ανά πάσα στιγμή, οπότε εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε. 

 Ελπίζουμε να βοηθήσει ο οδηγός στις πιθανές απορίες σας. 

What’s your Reaction?
+1
6
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Αφήστε μια απάντηση